Puppy- & Hondentraining

Waarom een-op-eentraining?

Bij een een-op-eentraining wordt de volledige aandacht aan u en uw hond besteed. Dit in tegenstelling tot wanneer u een groepsles volgt bij een hondenschool. Daar moet u wachten op andere cursisten en kan er niet altijd voldoende ingegaan worden op uw wensen. Bij de een-op-eentraining is er alleen aandacht voor u en uw hond en kan de training op u als koppel worden afgestemd.

Een-op-eenpuppytraining

In de een-op-eenpuppytraining begeleid ik u en uw puppy zes lessen. U behaalt uw doelen door positief met uw hond te trainen. In deze zes lessen leer ik u de basis voor het opvoeden van uw hond. Verder bekijk ik per hond en wensen van zijn baas hoe de trainingen eruit gaan zien. Buiten de lessen om ben ik bereikbaar voor vragen.

Wat leert u in deze training?

  • Het zindelijk maken van uw pup,
  • Het ombuigen van het bijtgedrag van uw pup,
  • Basiscommando’s (zit, af, volg, netjes meelopen, blijf, hier),
  • Hoe om te gaan met nieuwe situaties en geluiden (het ontdekken van de wereld),
  • Omgaan met andere honden (aan de lijn en los),
  • De drie basisbehoeften van uw hond en hoe deze in balans te houden,
  • Het positief trainen van uw hond,
  • Het lezen van uw hond.

Uw hond komt in aanmerking voor deze training als hij/zij bij aanvang van de training tussen de twee en zes maanden is. De kosten van deze zes lessen zijn €250,- *. De kosten voor een les van 45 minuten zijn €50,-.

Een-op-eenhondentraining

Ik begeleid u en uw hond zes lessen door middel van positief trainen. In deze zes lessen leer ik u de basis voor het heropvoeden van uw hond. Verder bekijk ik per hond en wensen van zijn baas hoe de trainingen eruit gaan zien. Buiten de lessen om ben ik bereikbaar voor vragen.

Ook een oudere hond verdient nog een kans op een goede opleiding.

Wat leert u in deze training?

  • De een-op-eenhondentraining wordt per koppel op maat gemaakt. Dit heeft te maken met de voorkennis en de ‘rugzak’ van de baas en de hond,
  • De commando’s van de puppytraining worden in deze cursus herhaald en uitgebreid.

Uw hond komt in aanmerking voor deze training als hij/zij bij aanvang van de training ouder dan zes maanden is. De kosten van deze zes lessen zijn €300,- *. De kosten voor een les van een uur zijn €60,-.

Herplaatste honden

Ik richt me ook op herplaatste honden. Dit kan bijvoorbeeld een hond zijn uit het asiel in Nederland, maar ook een hond die geadopteerd is uit het buitenland.  Ik heb ervaring met herplaatste honden opgedaan, omdat ik zelf twee honden uit Curaçao heb geadopteerd. Hiernaast heb ik ervaring in het lesgeven aan de baasjes van herplaatste/geadopteerde honden. Het traject voor herplaatste honden wordt op maat gemaakt. Neem contact op voor meer informatie over het heropvoeden van uw hond.

Bekijk de tarieven
Ilvy Maas Hondengedragsdeskundige

Ilvy Maas Hondengedragsdeskundige


Neem contact op